Το Ladis Marble Art είναι μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην κατασκευή κοσμημάτων από λευκό μάρμαρο Θάσου. Ο ιδρυτής της Σταύρος Λάδης μετά από την πολύχρονη περιπλάνησή του στην Ευρώπη για σπουδές και εργασία επέστρεψε το 2006 στην Θάσο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ξεκίνησε και συνεχίζει με επιτυχία την διοργάνωση εκδρομών με τζιπ στα βουνά της Θάσου.

Εδώ και δύο χρόνια δουλεύει με το πασίγνωστο λευκό μάρμαρο Θάσου. Στην αρχή σαν χόμπυ, έκανε τα πρώτα του βήματα κάτω από την καθοδήγηση του μεγάλου Θάσιου γλύπτη Κωνσταντίνου Λόβουλου. Η ομορφιά και ιδιαιτερότητα του λευκού μαρμάρου αλλά και ο δάσκαλος και μέντοράς του τον ενέπνευσαν και παρακίνησαν να ασχοληθεί πιο ενεργά με την επεξεργασία του μαρμάρου.

Έχοντας κληρονομήσει το καλλιτεχνικό ταλέντο του παππού του Κωνσταντίνου Κομλίκη που ήταν ξυλουργός, μέσα από τις παραστάσεις που απέκτησε ζώντας σε διάφορα μέρη και με την αστείρευτη φαντασία του θέλησε να ακολουθήσει τον δικό του διαφορετικό, προσωπικό δρόμο φτιάχνοντας τα πρώτα του κοσμήματα από λευκό μάρμαρο Θάσου.

Ζει με τα δύο του παιδιά στη Θάσο, την Τίφφανη και τον Βασίλη που είναι πάντα στο πλευρό του όχι μόνο σε δημιουργικό και συμβουλευτικό, αλλά κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.
Οι ιδέες του είναι παρμένες από την αρχαιότητα αλλά και την σύγχρονη ζωή και τα έργα του βασίζονται στην λεπτότητα, την κομψότητα και την λεπτομέρεια.
Η αναζήτηση του καινούριου και του ξεχωριστού αντικατοπτρίζει κάθε έργο του, το οποίο αναδεικνύει την προσωπικότητα του ατόμου που το φοράει.